Jag vill ge bort ett Grönan Live-pass. Hur gör jag?

Du kan enkelt ge bort ett eller flera Grönan Live-pass via ditt Mina sidor-konto. Du hittar till Mina sidor här.

Observera att du enbart kan ge bort pass som är oregistrerade.

För att ge bort passet går du in på fliken som heter "Hantera biljetter" och väljer "Ge bort biljetter & säsongskort".
Fyll sedan i mailadressen till den mottagare du vill ge bort passet till. I nästa steg väljer du det pass du vill ge bort, skriver ett meddelande till personen och klickar på "Skicka".