1. När du är inloggad på mina sidor väljer du fliken hantera biljetter

2. Här väljer du sedan Ge bort biljetter

3. Fyll i mailadress eller telefonnummer till personen du önskar skicka biljetterna till. Efter detta steget kan du även välja att lägga till ytterligare mottagare om du vill ge bort fler biljetter

4. Nu är det bara att bocka i den eller de biljetterna du önskar ge bort

5. När du är nöjd klickar du på granska och får sedan fylla i ett meddelande att skicka med till mottagaren. När du är nöjd skickar du iväg biljetterna!

6. Mottagaren får nu ett mail eller SMS att de fått biljetter och kan välja att logga in med ett befintligt konto (måste stämma överens med mailadressen eller telefonnumret du tidigare fyllde i) alternativt skapa ett nytt mina sidor konto. Där hittar de biljetterna och kan välja att acceptera gåvan.