Har du köpt ett eller flera digitala guldkort och vill ge bort dem? Det gör du via mina sidor. Nedan visar vi hur det går till!

Observera att korten måste vara oregistrerade för att det ska gå att ge bort dem.

Klicka upp menyn i högra hörnet av mina sidor. Klicka sedan på "Hantera biljetter"

Härifrån trycker du på "Ge bort biljetter & säsongskort"

Nu fyller du i e-post adressen eller telefonnumret till personen du vill ge ett guldkort.Klicka sedan på lägg till.

Från detta fönstret kan du välja att lägga till ytterligare personer om du har flera guldkort du vill ge bort. Annars klickar du på "Fortstätt"

I nästa stick klickar du på lägg till produkter

Här väljer du sedan det guldkort du vill ge bort. Vill du ge bort flera kort till samma person klickar du i fler kort här. Klicka sen på fortsätt.

Här kan du skicka ett meddelande som personen får ihop med gåvan. När du är nöjd med ditt meddelande klickar du på skicka.

Om allt har gått rätt till får du upp den här vyn.