Självklart erbjuder vi möjlighet att ladda bilen med 100% grön el under besöket hos oss.

Vi har 4 st ladduttag av typ 2 med en effekt upp till 11 kW på vår parkering utanför tivolit. För att kunna starta laddning samt se ledig kapacitet, ladda ned denna app från Mer.

Vidare finns ytterligare 2 st uttag från Chargenode av typ 2 med en effekt upp till 11 kW. För att kunna starta laddning samt se ledig kapacitet, ladda ned appen Chargenode. Du kan också betala genom att skanna QR-koden från din telefon och genomföra en direktbetalning.

Uttagen är tillgängliga dygnet runt (men var uppmärksam på att djurgården stängs av för biltrafik delar av året - läs mer här) Parkeringsavgift tillkommer separat.

GPS position för stolpar: