Självklart erbjuder vi möjlighet att ladda bilen med 100% grön el under besöket hos oss.

Vi har 4 st ladduttag av typ 2 med en effekt upp till 11 kW på vår parkering utanför tivolit. För att kunna starta laddning samt se ledig kapacitet, ladda ned denna app från Mer.

Vidare finns ytterligare 2 st uttag från Chargenode av typ 2 med en effekt upp till 11 kW. För att kunna starta laddning samt se ledig kapacitet, ladda ned appen Chargenode.

Uttagen är tillgängliga dygnet runt (men var uppmärksam på att djurgården stängs av för biltrafik delar av året - läs mer här) Parkeringsavgift tillkommer separat.

GPS position för stolpar: