Rabatt på Halloween-biljetterna för dig med guldkortet

Halloween närmar sig med stormsteg och vi på Gröna Lund vill ge dig som har ett Guldkort 2024 en extra förmån. Som tack för att du har besökt oss i sommar erbjuder vi dig nu halva priset på din Halloween-biljett.

För att ta del av specialpriset behöver du följa dessa enkla steg:

1. Lägg en Halloween-biljett i varukorgen på vår hemsida och gå till Kassan.

2. I sista steget vid betalningen klickar du på fliken PRESENTKORT/RABATTKOD.

3. Klicka på ”Jag har ett årskort på någon av Parks & Resorts parker”.

4. Välj Gröna Lund och fyll i ditt kortnummer och den e-postadress som är registrerad till kortet. (Ditt kortnummer hittar du på Mina Sidor.)

Boka dina biljetter här!