Du som vill övernatta i Stockholm i samband med ditt besök hos oss kan med fördel kika på de boendepaket som vi har tillsammans med Strawberry Hotels, Hotell Hasselbacken och Backstage Hotel. Dessa inkluderar hotellövernattning och ett besök hos oss på Gröna Lund.

Klicka på länkarna nedan för mer information samt priser:

Hotellpaket och entré till Gröna Lund | Strawberry
Du kan välja bland omkring 15 hotell inom Strawberry i Stockholm. Vad sägs om närliggande Clarion Collection Hotel Wellington eller Clarion Collection Hotel Tapto på Östermalm, där också kvällsmat ingår? Familjevänliga Quality Hotel Globe vid Avicii Arena eller Clarion Hotel Stockholm på Södermalm? Alternativt lite mer centrala hotell Clarion Hotel Sign eller Clarion Hotel Amaranten?

Hotell Hasselbacken

Ladda upp eller varva ner på anrika Hotell Hasselbacken på Djurgården! Här bor ni ca. 200m från Gröna Lund. Hotellpaketet inkluderar entré till parken och en riktigt god hotellfrukost, och ni väljer enkelt till åkband när ni bokar via hotellets hemsida.

Backstage Hotel Stockholm
Vinka till Eclipse och hör skratten från Lustiga Huset – närmre än såhär kan du inte bo! Hotellpaketet på Backstage Hotel inkluderar entré till Gröna Lund, hotellfrukost, och inte minst bekvämligheten att bara bo några steg från parken!